Blogarchief

zaterdag 18 april 2020

Beddag

18 april


"Lekker toch mam, zo'n dag in bed! Snap je nou waarom ik dat zo fijn vind?"
Ik lig nooit in bed, maar gisteren dus wel. Toen ik in de ochtend naar beneden liep om iets te eten merkte ik dat ik heel groggy was van de narcose en alle andere medicatie, dus gauw weer naar boven. Douchen mocht nog niet, dus hup bed weer in.
De laatste schooldag brak aan en de meeste lessen gingen van: "Jooo, fijne vakantie en ik zie jullie over 14 dagen." Bijzonder.
Fien had nog een pittig project in te leveren dus die kwam gezellig erbij op bed en heeft de hele dag gewerkt, gegierd, paaseitjes gesmikkeld en weer verstopt en gekke foto's gemaakt. Ik moet alleen niet lachen, dat doet zeer.
HJ heeft recept voor de pijnstillers gehaald en koffie gebracht tussendoor, buiten scheen het zonnetje en ik was toch suffig dus heb volgens mij uren hetzelfde gelezen op Facebook en met Fien flauwe Tiktoks gekeken en zo ging de dag hup voorbij.
Joep heeft leren stofzuigen maar heeft nog een lesje nodig (echt, je zag er niets van, best knap) maar koffie zetten kan hij als de beste:


De tulpen bloeien als een malle hier in mijn kamer, heel gezellig. HJ heeft gekookt en mijn eetlust is prima teruggekeerd na een dagje verplicht vasten. Niet bewegen, blijven liggen en de pillenspiegel op level houden werkt prima, het is goed te doen zo.
Vannacht flink wat uurtjes gemaakt op mijn rug, blij mee dat dat gelukt is. Het hartjes kussen onder de oksel en zo stut ik de pijnlijke borst vanaf de andere kant. Topuitvinding dat kussen! En zometeen het hoogtepunt van de dag: ik mag gaan douchen, joeghee! Er is ruim jodium gesmeerd op mijn bovenlijf dus ik lijk hier en daar een roodverbrand huidje te hebben. Dat moet er dus even af.

En toen ging de telefoon...