Blogarchief

woensdag 16 september 2020

Mc flurry

16 september

Vannacht goed geslapen en vanochtend best goed opgestaan. Nog een beetje gehijg hier en daar en even zitten tussendoor, maar dat houden we er dan maar in.
Hoe het vandaag is, is goed genoeg gok ik voor de volgende kuur van overmorgen. Dat zullen we dan maar goed nieuws noemen.
Naast een berg kleren en handdoeken voor de wasmachine had ik ook wel zin om mijn haar eens te wassen.


Dat kan morgen weer fris en glanzend op mijn bolletje.

Het zonnetje schijnt weer maar ik blijf er maar uit. Ik heb sinds de chemo een huiduitslag op mijn bovenlijf en een extra pigmentvlek op mijn hoofd en ik weet dat AC kuren en UV straling geen goede combi zijn en om nou weer de zonnebrand op te smeren is ook niet fijn voor mijn huidje.
Bij de post vandaag een afspraak in het AVL ter vervanging van de afgezegde van maandag. Bij een andere dame en wel op 1 oktober. Denk dat ze mij een plekkie tussendoor gegeven hebben, mooi zo. Dat is ook goed nieuws.
Morgen ga ik naar het Adamas inloophuis voor een intake. Ik heb wel wat puntjes op de agenda inmiddels en ik hoop dat ze met hun expertise wat nuttig advies hebben. Zou vooral willen dat ik het voor de kinderen iets makkelijker kon maken maar ik weet echt niet hoe.
Dat deze kuur zo zwaar gevallen is, is duidelijk te merken. Ze vragen maar niet meer hoe het gaat omdat ze het antwoord vervelend vinden. Als je normaal een actieve moeder naar haar werk, vrienden of sport ziet gaan of door het huis ziet sjezen en die moeder nu voornamelijk onder een deken ligt, is wel confronterend. Even iets gezelligs doen tussendoor zat er de afgelopen 14 dagen ook niet in.
Misschien moeten we na het eten even een Mc flurry gaan halen.
Normaal trakteer ik daarop als één van de kinderen 'ergens' een baby-roze auto ziet.
Zeg ik vandaag gewoon dat elke kleur auto geaccepteerd is.


En toen ging de telefoon...