Blogarchief

woensdag 29 april 2020

DANKJULLIEWEL!!!!!!!!

29 april

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle post en lieve attenties, bloemen, boekjes, paashazen, mooie deken, appjes en telefoontjes en al wat ik dan nog vergeten ben. Echt hartverwarmend en een hele fijne onderbreking van onderzoeken, het lange wachten tussendoor en het herstellen van de operatie. En ik bewaar alles en op lastige momenten pak ik een kaart en lees ik al jullie lieve woorden weer.

Vanochtend inspecteerde ik mijn pijnlijke bovenkant en constateerde dat de wonden echt prachtig genezen, maar de borst elke dag een ander model heeft. Er gebeurt van alles daarbinnen en vanochtend voelt het ook weer pijnlijker dan gisteren. Of het is hetzelfde maar omdat je uiteindelijk aan alles went, dus ook pijn, ik de paracetamol gisteren maar in de kast heb teruggelegd. Ik stel mezelf de vraag: zou ik 'gewoon' gaan werken met de pijn die ik nu voel? Nee dus. Vliegen sowieso niet want dat is lichamelijke arbeid maar een dag op kantoor of voor de groep staan zou ik niet overwegen zonder pijnstilling. Dus waarom moet ik dan van mezelf thuis wel zonder doen? Beetje raar en beetje dom. Dus ik slik de witte vrienden maar weer. 
Daarbij heb ik mijn jogging-pak aangetrokken; dat hoort bij de sfeer van bankhangen. 
Ik heb mijn vragenlijstje af voor het consult morgen. Zo heb ik ontdekt op de AVL site dat er op 18 maart een speciale CT scan in gebruik genomen die speciaal gebouwd is om borstkanker op te sporen en te evalueren. Geen enkele instelling in Nederland heeft deze en in de rest van de wereld is ie ook nauwelijks te vinden. Ook kleine tumoren kunnen zichtbaar gemaakt worden. Daar ik rechts ook nog altijd een verdachte plek heb die we voor nu maar even geparkeerd hebben, ga ik in ieder geval vragen of ik door deze scan mag in plaats van wachten op de mri over een paar maanden.

Ties kookt vanavond. Hij heeft ontdekt dat zijn werkgever, de Jumbo, de amazing vegetarian burgers verkoopt. Daar wij samen sowieso geen vlees eten haalt hij voor ons 2 al bekende vega varianten en schotelt broer en zus deze amazing 'vleesjes' voor. En dan hopen dat ze het niet in de gaten hebben! 
Ik verheug me erop! Daarna onze kahoot quiz en dan morgen om 8.15 richting Amsterdam.

En toen ging de telefoon...