Blogarchief

zaterdag 13 juni 2020

Corona-uitje 1

13 juni

Best goed geslapen ondanks dat ik vermoed dat de huid van mijn borstgebied eerdaags een beetje kapot gaat als gevolg van de bestraling. De effecten aan de binnenkant voel ik al sinds dag 2.
De plek waar de tumor zat krijgt elke dag een extra boost. Die plek heeft het het zwaarst te verduren en helaas hoort de tepel daar ook bij. Het verkleurt, rimpelt en wordt keihard. Niet fijn.
Toen ik mijn oordoppen inplugde gisterenavond hoorde ik wel iets van knallen met druppels maar  dat het zó hard had geregend ontdekte ik vanochtend. Toen de vrieskist in de garage nat bleek en het bijbehorende stekkerblok druppelde. Met de stekkers er nog in. Oei. Ik geloof dat dit erg gevaarlijk is.
Maar geen tijd te verliezen: vandaag staat ons eerste uitje-sinds-corona op de planning.
We gaan in de weilanden bij Vleuten even knuffelen met de kittens die 3 weken geleden zijn geboren bij ex-Prestige collega Betthilde. Goed voor de topografie, want zo kom je nog eens ergens. Vooral langs prachtige boerderijen.
In no time lag Garfield luid te snurken op Joep zijn schoot.


Op de terugweg door de Mc drive voor een milkshake en koffie en plots had iedereen zin in de vakantie en vooral een heel vrolijk humeur.
Het was overduidelijk meer dan tijd voor een leuk uitje in het weekend, ook al moet het nog steeds op anderhalve meter. Gelukkig kun je met dieren gewoon knuffelen, lekker op schoot.

Vanmiddag is Fien gaan klussen aan haar project 'maak van iets ouds iets nieuws' en is ze de slee gaan verbouwen tot plantenbak terwijl ik onder een parasolletje de krant las.
Een perfecte, normale zaterdag met aan het einde een heerlijke pastasalade terwijl de zon achter de huizen zakt.

En toen ging de telefoon...