Blogarchief

woensdag 6 januari 2021

Hartverwarmende verjaardag

6 januari

Gisteren bij het ontwaken scharrelde een tiener half in het donker naar de wc. 

 "Hoi Joep!"

"Hoi mam."

De 2 de tiener kwam vlak erna.

"Hoi Ties!"

"Hoi Mam."

Wij meisjes vinden dit onbegrijpelijk, zo onbegrijpelijk dat we lachend besloten de verjaardag van de jongens voortaan als onze verjaardag te zien; zijn we lekker 2 x per jaar jarig en zij hebben vast niets door. Met een ontbijtje op bed van Fien gingen we de jongens maar even bellen: "Wat voor dag is het vandaag, vergeten jullie niet iets?"

Toen rinkelde de deurbel en daar stond een gemondkapte bezorger van meesterbakker Vermeer uit Lisse met een waanzinnig frambozentaartje van Elianne en ook nog een doos overheerlijke gebakjes van Peter & Linda.





Een superverrassing want een verjaardag zonder taart is stom. Om 11.30 had iedereen een half uurtje pauze tussen de online lessen door en hebben we lekker taart gegeten. Het bleek een taart van ruim 2000€ te zijn. Elianne had een bedrag overgemaakt naar de meesterbakker maar was een kommaatje vergeten in het bedrag. Gelukkig waren ze zo aardig om het even later weer terug te storten. 

Heel veel appjes en telefoontjes ontvangen, supergezellig. Ik voelde me nog altijd niet goed dus plofte maar weer op de bank onder een deken. Fien erbij want haar docenten hebben plots allemaal belangrijker dingen te doen dan online lesgeven dus ze was met 40 minuten klaar. 

De deurbel rinkelde en daar stond een meneer met verrassingsdozen.


Vol met ballonnen en bloemen en een lief kaartje.

Toen kwam de 'gewone' postbode.


Toen de DHL met een pakketje dat ik inmiddels al had geretourneerd voordat ik mijn voet brak. Blijkbaar dacht de winkel dat het nog bezorgd moest worden, ook een goeie grap. 

Een prachtige bos tulpen van mijn jaarclub arriveerde vroeg in de avond en inmiddels was ik  overdonderd van alle liefdevolle aandacht op deze té maffe verjaardag. 

Om 20.00 ging ik even met Fien het nieuws kijken toen de keukendeur plots open ging. Gauw de walker aan om op te staan en te gaan kijken.



Lieve Jo en geweldige Dennis met een verjaardag serenade in de ijskoude tuin! Nog zo'n hartverwarmende mega verrassing! 

Iedereen ongelofelijk, ontzettend bedankt!!!! Jullie hebben deze dag zo bijzonder gemaakt, een lach en een traan maar ook de traan heeft een mooie oorzaak deze dag: ik voel me zo geliefd en omarmd, daar kan helemaal niets tegenop en is goud waard.

En toen ging de telefoon...