Blogarchief

zaterdag 17 oktober 2020

17oktober

Een van de collega's bij de afdeling Learning & Development besloot vorige week vrijdag te starten met een VRIJ-MI-vlog en riep ons allen op te volgen. Dus gisteren volgden er weer een paar vlogs en het is fijn te horen en te zien waar je collega's mee bezig zijn. Sommigen zijn gestart met een Plan-B te maken en volgen een opleiding waar ze werk in kunnen zoeken als het nog slechter gaat bij KLM. Anderen hebben onbetaald verlof opgenomen en pakken hun tweede beroep als docent of psycholoog op voor het komende jaar of breiden hun catering bedrijf uit en koken wekelijks de sterren van de hemel. 

En ik? Ik zou ook van alles bedacht hebben als ik gezond was geweest....Ik besloot vanochtend in ieder geval ook een vlogje te maken.




En dan vanmiddag. We gingen iets doen om de gezelligheid binnen onze 4 muren te vergroten zoals ik gisteren al verklapte. 
Op naar Den-Haag, waar we bij Gioa thuis mochten kijken naar......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


TOMMIE!

Sinds een aantal weken staan we namelijk op de wachtlijst voor een kitten bij Stichting Kittenplace. Dit is een stichting die moederpoezen met kittens opvangt omdat ze gevonden zijn, de eigenaar het nest niet zelf kan grootbrengen of het betreft soms een nest zonder moederpoes waarbij de kittens elke 2 uur de fles moeten krijgen. Deze nestjes komen in huis bij vrijwilligers van de stichting die zich weken over een nest ontfermen. Als ze 6 weken zijn komen ze op de adoptie pagina en mag je reageren als je op de wachtlijst staat en worden er geschikte matches gemaakt. De moeder van Tommie woont in een Marokkaans gezin dat helemaal geen nest wilde want ze hadden al 4 poezen. Nadat de kittens straks allemaal geadopteerd zijn gaat de moederpoes gesteriliseerd en wel weer terug. Dat laatste vind ik heel belangrijk; er moet een einde komen aan mensen die maar nestjes blijven krijgen omdat ze hun katten niet laten helpen. 



Over een week of 3 komt hij bij ons wonen.

En toen ging de telefoon...