Blogarchief

maandag 22 juni 2020

Klaar!

22 juni

Vandaag de laatste bestraling! De zon schijnt dus topweer om te fietsen. Nog leuker is dat Linda met de fiets in de auto uit Arnhem komt gesjeesd en we samen gaan fietsen.
Klokslag 10 staat ze op de stoep met een fruitig geluksdoosje.


Ondertussen stond George Clooney onze koffie te zetten en werden de bieten en bananen in de smoothie-to-go gehusseld.
Ruim op tijd de deur door in Hoofddorp. Laatste keer temperatuur opmeten hier; hij is wederom perfect. Heb alle varianten tussen 35.9 en 37.2 gehad.
Doosje chocola mee voor de balie-assistenten en een doosje chocola voor unit S2.
20 keer koude handen die je goed leggen, 20 keer gesprekken liggend op je rug in je halve blootje, 100 keer adem halen en vasthouden op commando, 16 x 'tot morgen' en 4 x 'fijn weekend'.
Het schept een band.
Gek dat zij nooit zullen weten hoe het met al hun patiƫnten afloopt na dit traject. Of S2 alle foute cellen kapot bestraald heeft. Ze hebben in ieder geval hun best gedaan.


Smoothie in het gras, en daarna het hoogtepunt sinds half maart: een terrasje pakken! Via de site gereserveerd, bij binnenkomst middels een QR code 7 vragen beantwoord en toen heerlijk in een grote tuin op de loungebank geploft. Wat is het fijn dat je nu ongestoord kunt kletsen met al die ruimte om je heen.
Al met al een topdag, hoe gek ook als je middenin een kankerbehandeling zit.
20 bestralingen, 20 gezonde smoothies weggetikt, 458 km gefietst, genoten van de leuke route en alle dieren onderweg en heel veel nieuwe spotify playlists ontdekt.




Voor mij is dit de beste truc. Aan de situatie kan ik niets veranderen maar ik kan wel het beste ervan maken. Soms even zoeken wat het beste is en sommige dagen mislukt het maar er komt altijd weer een nieuwe dag. Fietsen en gezonde drankjes was mijn positieve vibe bij deze behandeling. Voor de volgende hobbel heb ik ook iets bedacht. Daarover later meer.
Nu plof ik op mijn eigen bank. De energie is op en mijn huid heeft dringend een nieuwe laag vette zalf nodig.


En toen ging de telefoon...