Blogarchief

donderdag 2 juli 2020

Tweeluik

2 juli


Gisteren op mijn gemakje de foto's van de shoot bekeken en ik ben wel tevreden. Zonder rimpel-verdoezelende filters of slankmakende trucjes, gewoon lekker naturel.
Nog een lesje online yoga geprobeerd en ondertussen mijn telefoon in de gaten gehouden want Estivant kon bellen over onze reis.....
Ohhhhmmmmmmmm. Not.
Natuurlijk niet de beste setting voor yoga maar dat lag ook niet helemaal aan mij. Het was tenslotte 1 juli en dus mocht de yogaschool weer open. In de zaal van de online-les opname lagen nu ook wat echte mensen in plaats van alleen de docent met een camera.
De docent had haar vaste matje nu verplaatst dus ze kwam zelf in de uiterste hoek in beeld, De rest van het beeld werd gevuld met armen, benen en tijdens de downward facing dog: de billen. Daarbij geluiden van ieders gezucht en gegrinnik en bouwgeluiden van het naastgelegen pand.
Mijn lijf is weer wat soepeler, maar het meditatieve effect was minimaal.

De telefoon rinkelde pas om 17.00 en met kloppend hart nam ik op.
"Ingeborg, we hebben het geregeld! We zetten een extra tent neer zodat jullie in week 2 ook gewoon kunnen blijven! Je krijgt een iets kleinere tent maar ontvangt daarmee 210 euro in vouchers terug."
Ik zeg: top geregeld! Gaan we zelf wel tussendoor Istrië verkennen, hoeven we ook maar 1x een eindschoonmaak te houden en maar 1x uit- en in te pakken.
Ik heb de bellende medewerker een dikke knuffel door de telefoon gegeven en een rondedansje door de kamer gemaakt.

Vandaag stonden we allemaal blij op.
Joep zijn allerlaatste schooldag, Fien haar allerlaatste toets en Ties krijgt tot nu toe mooie cijfers binnen dus wie weet gaat het echt lukken: 6 vwo.
Zijn coach van school kwam een kop koffie drinken, wij hebben al jaren een goede klik dus dat was heel gezellig.
Vervolgens met zijn allen uitgebreid geluncht en vanmiddag stond Daan op de stoep met overheerlijke doosjes fruit en een zelfgemaakte lasagna! Morgen lekker niet zelf bedenken wat we gaan eten want het is al klaar.
Einde middag kwamen Fien en vriendin uberblij binnenvallen. Van de Hema hadden ze een gratis tompouce gekregen én morgen mogen ze eindelijk 'gewoon' verjaardagsfeestje van een vriendin gaan vieren dus gingen ze helemaal los met een creatief cadeau. Hoe leuk is dat; alle knutselspullen in huis verzamelen omdat je zo blij bent dat je je vriendschap binnen anderhalve meter weer terug hebt.
Waren wij nog maar onder de 18, konden we ook gewoon weer knuffelen.



En toen ging de telefoon...